Καταφθάνουν οι Καλά, Κάρλος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.11

Το μεσημέρι αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος για λογαριασμό της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν απευθείας στο Ιατρικό κέντρο και στην συνέχεια θα πάνε με τους εκπροσώπους τους στα Σπάτα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση τους. Ο 22χρόνος Χουάν Κάλα θα αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό και πάγιες αποδοχές 200.000ευρώ ενώ υπάρχουν και μπόνους συμμετοχής όπως 600ευρώ για κάθε παιχνίδι και 20.000ευρώ αν συμπληρώσει έναν συγγεκριμένο αριθμό αγωνιστικών λεπτών (περίπου 1400λεπτά).
Σε ότι αφορά τον Χοσέ Κάρλος, 0 24χρόνος μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές 150χιλ με επιπρόσθετο μπόνους 20.000ευρώ αν συμπληρώσει 30 παιχνίδια και 600ευρώ ανά συμμετοχή. Τέλος σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του 19χρόνου Σωκράτη Τσουκαλά ο οποίος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Θέλει Μίτσελ-Μπάχα
Την παραμονή του Μιγκέλ Μίτσελ έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όπως και στην περίπτωση του Ναμπίλ Μπάχα.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η ΑΕΚ κρατάει στάση αναμονής στην περίπτωση του Γεωργιάδη, περιμένωντας να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Θεοδωρίδης ενώ δεν υπήρχαν εξελίξεις για την περίπτωση του Τίμο Χίλντερμπραντ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ