Ο Σάντσες, ο Μαρκάνο και οι άλλοι...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.11

Βελτιωμένη πρόταση στην Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες αναμένεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες. Ο Κολομβιανός κεντρικός χαφ χαίρει της εκτίμησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο ίδιος δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική των Πειραιωτών και η διοίκηση προσπαθεί να φέρει τον διεθνή Κολομβιανό μέσο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον ποδοφαιριστή οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει ωστόσο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με την Βαλενσιέν η οποία ζητάει 4εκάτ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 2,6 εκάτ. ευρώ, προσφορά η οποία χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη που έχουν λάβει μέχρι στιγμής στην Βαλενσιέν, όμως εξακολουθούν να αξιώνουν περισσότερα. Πρόσφατα στο παιχνίδι της απόκτησης μπήκε η αιώνια αντίπαλος των μεταγραφικών των ερυθρολεύκων τα τελευταία χρόνια, η Παρί Σ.Ζ. όμως οι πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν πως η προσφορά τους είναι μικρότερη από αυτή του Ολυμπιακό.
Σε ότι αφορά τον Μαρκάνο, ο 23χρόνος Ισπανός σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του είναι μια ανάσα από τον Πειραιά, θα έρθει ως δανεικός με οψιόν αγοράς και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει στην χώρα μας.

Προτάθηκε ο Χαϊντσε
Ο 33χρόνος Αργεντίνος Γκάμπριελ Χαϊντσε ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μαρσεϊγ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής με την "Μπλανκοσελέστε" μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και ως κεντρικός χαφ, πρόκειται για ποδοσφαιριστή εξαιρετικής ποιότητας, αλλά η ηλικία του σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιο του, τον καθιστούν ως μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Κερδίζει πόντους ο Ιλούνγκα
Για την θέση του αρ.μπακ οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν καταλλήξει στους Ερίτα Ιλούγκα και Πουντίλ. Αν και μέχρι πρόσφατα φαβορί για την θέση ήταν ο 25χρόνος διεθνής Τσέχος, τις τελευταίες μέρες κερδίζει έδαφος ο 29χρόνος Κογκολέζος καθώς είναι ελεύθερος και δεν απαιτούνται χρήματα όπως στην περίπτωση του Πουντίλ ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Γκένκ έως το 2012. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να εξεταστούν και οι δυο περιπτώσεις και ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνηση του.

Προτάθηκαν δυο της Βαλένθια
Δυο ποδοσφαιριστές της Βαλένθια προτάθηκαν στον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Εντουάρντο Μασία. Πρόκειται για τον 26χρόνο διεθνή Ολλανδό Χετγουιτζ Μαντούρο και ο 30χρόνος αμυντικός Τσόρι Ντομίνγκεζ. Απ΄ότι διαρρέεται για τον Μαντούρο ο οποίος είναι 17φορές διεθνής με τους "Οράνιε" η Βαλένθια αξιώνει 2εκάτ. ευρώ.

Δεν έχουν αποφασίσει για τερματοφύλακα
Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες, υπήρχε σε καθημερινή βάση αναφορά στον τύπο σχετικά με την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, ενώ κυκλοφορεί και ένα σενάριο προώθησης του Μπάλαζ Μέγκερι ως δεύτερου τερματοφύλακα και απόκτησης ενός νεαρού, ελπιδοφόρου Έλληνα όπως ο Δασκαλάκης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ