Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.6.11

Οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις των Τζιμπρίλ Σισέ, Αλέν Μπουμσόνγκ και ενδεχομένος του Σίδνεύ Γκοβού πέραν του ότι θα απαλλάξουν τους πράσινους από 3 βαριά συμβόλαια, θα φέρουν και χρήματα στα ταμεία των πρασίνων για να μπορέσουν να προχωρήσουν στις μεταγραφές.
Για τον Σισέ το ενδιαφέρον της Λάτσιο είναι υπαρκτό, όμως υπάρχει σημαντική διαφορά με τις απολαβές του παίκτη, που πέφτουν σημαντικά σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται το θέμα να παγώσει. Για τον Μπουμσονγκ, ενδιαφέρον υπάρχει από την Βόλσμπουργκ και η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους πράσινους να λαμβάβουν 500.000 από την Γερμανική ομάδα ενώ τον Γκοβού δεν θα έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν ακόμα και με λιγότερα χρήματα, αρκεί να βρεθεί ομάδα.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, εμπόδια παρουσίαζονται στην επιστροφή του Μαρτσέλο Μάτος. Αν και ο Φερεϊρα θεωρεί πως ο 27χρόνος αμυντικός χαφ είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Μποταφόνκο και έχει εκφράσει επανελλημένος ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει.
Στην αμυντική γραμμή η επιστροφή του Μπίαρσμερ είναι δεδομένη έπειτα από την λύση του συμβολαίου του με την Ρόζερμποργκ και θα δώσει το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.
Μια περίπτωση για την άμυνα που ενδιαφέρει είναι αυτή του Παουλάο της Μπράνγκα για τον οποίο ενδιαφέρονται η Μπεσικτάς, το Αμβούργο και ομάδες από το Κατάρ. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από την Μπράνγκα, σίγουρα όμως θα αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να έρθει.
Πέραν του Παουλάο, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Μαδρίδ, τον Βάλτερ της Πόρτο και τον Ιαζάλτε. Όλες όμως οι περιπτώσεις βρίσκονται σε επίπεδο φημολογιών καθώς πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το ρόστερ με τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών και μετά θα γίνουν μεταγραφές.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ