Μετά τον Μπέλεκ αναμένονται και άλλες αφίξεις

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.6.11

Την τελική συγκατάθεση της Ουντινέζε περιμένουν στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ταλαντούχου επιθετικού. Απ' ότι έχει γίνει γνωστό, οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας πιστεύουν στο ταλέντο του 18χρόνου Καμερουνέζου και απαιτούν να έχει αρκετές συμμετοχές διαφορετικά θα υπάρχει ρήτρα με την μορφή προστίμου. Ο δανεισμός του Μπέλεκ αναμένεται να κοστίσει 80.000ευρώ ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι λίγο πάνω από 100.000. Με την απόκτηση του Μπέλεκ και την παρουσία τον Σιαλμά και Λυμπερόπουλου είναι πιθανό η ΑΕΚ να μην προχωρήσει σε απόκτηση άλλου επιθετικού και πιθανών να δωθούν χρήματα για παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Χουάν Καλά και Χοσέ Κάρλος. Για τον Καλά ο παίκτης θα αποκτηθεί δανεικός απ' την Σεβίλλη, ενώ για τον Κάρλος είναι ρευστά μιας και προαναφέραμε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός.
Πέραν αυτών η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωηση του Λαουτάρο Ακόστα, ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην Σεβίλλη, εφόσον ο προπονητής του τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία, αν όμως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος ή να πάρει μεταγραφή. Το κασέ του 23χρόνου Αργεντίνου φτάνει τις 450χιλ ευρώ.
Έπειτα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, θετική ήταν η απάντηση του Δέλλα που ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα εισπράξει 280.000χιλ ευρώ, ενώ αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση με τον Κώστα Μανωλά ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αξιώνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ