Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο τελικό κυπέλλου Ελλάδας μιας και νίκησε τον Ατρόμητο με σκορ 3-0 έπειτα από τα τέρματα που πέτυχαν ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 28', ο Μπαχά στο 78' και ο Καφές στο 85'.
Μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις για τις δυο ομάδες που ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και ελάχιστες φάσεις θα βρούμε μπροστά από τις δυο εστίες μέχρι το γκολ που πέτυχε ο Λυμπερόπουλος στο 25 έπειτα από σέντρα του Σκόκο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μεσήνιος μεσοεπιθετικός ήταν καθαρά σε θέση οσφαϊντ κάτι που προκάλεσε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Στην επανάληψη το θέαμα βελτιώθηκε, τόσο ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάρρηση, όχι και η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο επιθετική αλλά και αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο αγώνας ωστόσο διακόπηκε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση 9 λεπτών, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο λόγο εισόδου οπαδών της ΑΕΚ. Ο διαιτητής Τάσος Κάκος αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι και να το ολοκληρώσει στην συνέχεια στα αποδυτήρια με την συναίνεση του προέδρου του Ατρομήτου. Απαράδεκτη η εικόνα στις κερκίδες καθώς έγιναν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών. Απαράδεκτη η συμπεριφορά παραγώντων και των δυο ομάδων στα αποδυτήρια όπου σημειώθηκαν και εκεί επεισόδια, απαράδεκτες ήταν και οι χαρακτηρισμοί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που χρησιμοποίησαν ο προπονητής και ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Σκόρερ: Λυμπερόπουλος (28'), Μπαχά (78'), Καφές (85')
Κίτρινες: Σκόνδρας, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Νεμπεγλέρας, Καφές
Κόκκινες:----
Δοκάρια:
Δέλλας (57')
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μπαλτάς-Τρύφων

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Τάτος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (88' Σαμπού), Αναστασάκος

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (29' λ.τ. Μπαχά), Μπλάνκο (70' Καφές)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ