ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΑΡΗΣ 3-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.2.11


Δυο γρήγορα γκολ του Έντιν Τζέκο και ένα ακόμη του Γιάγια Τουρέ ήταν παραπάνω από αρκετά για να πάρει την πρόκριση η Μάντσεστερ Σίτυ. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσιου δεν κατάφερε να προβάλει μεγάλη αντίσταση απένταντι στα πολυδιαφημισμένα ονόματα του αντιπάλου της ωστόσο οι φίλαθλοι του Άρη κέρδισαν τις εντυπώσεις με την συγκλονιστική παρουσία τους. Από την αρχή του αγώνα οι "πολίτες" είχαν δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους και ο Βόσνιος Τζέκο επωφελήθηκε από ένα λάθος του Λαζαρίνι και στο 7ο λεπτό έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από σουτ στα όρια της περιοχής έκανε το 2-0 και όλα φάνηκαν να τελειώνουν γρήγορα. Οι παίκτες του Άρη αν και βρήκαν χώρους για να κάνουν παιχνίδι ωστόσο οι μεταβιβάσεις τους δεν ήταν καλές. Η Σίτυ στην συνέχεια κατέβασε ταχύτητα και έπαιξε συντηρητικά πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ με τον Γιάγια Τουρέ στο 75.

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Κολάροφ, Μπόατενγκ, Λέσκοτ, Κομπανί (35' λ. τρ. Ζαμπαλέτα), Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (80' Ράιτ-Φίλιπς), Τζέκο, Μπαλοτέλι, Τέβες (80' Βιεϊρά).


Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, τόχα, Σακάτα (46' Μενδρινός), Νέτο (81' Καζναφέρης), Μπομπαντίγια (61' Κόκε).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ