ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΟΚ 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.2.11


Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Μόσχα αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι σε σχέση με το ματς της Τούμπας, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μουσλίμοβιτς στο 60', έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Σαλπιγγίδη λίγα λεπτά αργότερα όμως η Ρωσική ομάδα σε μια από τις λίγες επισκέψεις στα καρέ του Κρέζιτς κέρδισε πέναλτι με τον Τόσιτς έπειτα από ανατροπή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βάγκνερ Λοβ, όμως το γκολ πέτυχε ο Ιγνάσεβιτς καθώς προηγήθηκε απόκρουση στο σουτ του Βραζιλιάνου από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και ο Ρώσος με προβολή ισοφάρησε για την ομάδα του.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ (64' Τσεπτσούγκοφ), Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Τόσιτς, Κάουνα (61' Αλντονίν), Νέσιντ, Λοβ (90+5' Α. Μπερεζούτσκι).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (87' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ